Har du problem med att vattnet inte rinner ner i duschen? Du kanske har försökt hitta hjälp hur du ska lösa problemet på nätet? Då är ditt letande över, eftersom du kan hitta hjälp här.

Att vattnet inte rinner ner i duschen är ett vanligt problem, men brukar gå att lösa relativt enkelt hemma. Dock är det inte alltid så lätt och då får du ta hjälp av någon annan, ibland till och med en rörmokare eller dylikt.

Ibland kan det vara så att vattnet inte rinner ner eftersom röret är fullt av hår, detta i synnerhet i ett hem med övervägande kvinnor. Ibland räcker det dock med en eller två kvinnor i hushållet för att röret ska proppa igen ganska fort. Detta beror till stor del på att kvinnor ofta har långt hår, och då behöver du inte någon överdriven mängd för att avrinningen i duschen ska proppa igen.

En igenproppad avrinning i duschen kan orsaka fuktskador, och sprida en ganska otrevlig lukt i badrummet. Om det inte lagas inom rimlig tid kan lukten även sprida sig till andra delar av huset. Om du har en källare under badrummet, kommer lukten garanterat sprida sig dit.