Ett forum för rekar och teorier, något säger oss här på Allaforum.se att du har klickat på denna artikel med viss undran vad denna rubrik egentligen betyder. Därför är det inte mer än rätt att vi upplyser om detta.

Stryktipset

Rekar?

Ämnet i artikeln handlar om sport, och spel på sporten. Om man ska förklara vad rekar betyder så kan man kortfattat säga att det är speltips, vilka spel ska du lägga dina pengar på för att vinna – helt enkelt. Man presenterar en eller en rad matcher eller tävlingar som man anser är spelvärda, hur de ska spelas på och framförallt varför du bör följa rådet. Exempel på en sådan kan du se på denna sida där man rekar för en kommande omgång av Stryktipset.

Just ovanstående länk för oss in på vad vi ville åstadkomma med denna artikel. Sidan vi länkat till heter Tippat.se och är en av spelbolag oberoende sajt som delar med sig av de bästa oddsen, recenserar spelbolag samt bloggar om olika spel – och ger rekar, framförallt till Stryktipset och Europatipset. Vi vill gärna lyfta fram deras sida lite extra, som ett forum där innehållet man skriver inte är särskilt färgat av något vinstintresse, utan ett genuint sport- och spelintresse.

Bloggar

Just för rekar annat intressant om olika sporthändelser så har man på sidan två bloggar. Den ena heter Sparka och Spring, en blogg som i princip ägnas nästan bara åt just åt Stryktipset och Europatipset. Som ni såg i länken ovan så går man igenom matcherna och gör på sätt och vis jobbet åt dig med att analysera statistik, form och andra parametrar för hur matcherna tros kunna sluta. Vilka matcher känns säkra och vilka bör garderas.

Som komplement till den bloggen kan vi också rekommendera Sportbladets Premier League-podd, där Sportbladets kunniga medarbetare analyserar tidigare veckas händelser i Premier League och ser även fram mot helgens matcher. Till skillnad från Sparka och Spring så analyserar man inte varje match för sig som finns med på Stryktipskupongen, däremot gör man lite mer djupgående analyser av händelser och trender – vilket lag har något att spela för, vilket lag kan aldrig vinna mot en specifik spelstil, vilka har en specialvariant vid inkast på offensiv planhalva – och så vidare. Podden är om inte annat ett måste för alla fotbollsintresserade, inte minst för att en av poddarna är Erik Niva, Sveriges bäste fotbollsjournalist.